Grattis

Idag fyller min lilla älskling 19år, grattis till honom. Älskar dig mest av allt gubben, det ska du bara veta. Hoppas du blev nöjd över jeansen? Och nu är det bara en dag kvar tills jag blir 18år , längtar tills imorgon alltså!

23/06 09

Bara två dagar kvar nu. Längtar verkligen, ska bli så skönt att fylla 18 år. Är ju i Oskasrhamn än, jag och Andreas ska hem imorgon och usch så stressit det kommer bli, ska ju göra 8st smörgos tårtot sen baka neger bollar och på tosdag ska jag göra 4st tårto och göra klart dem 8 smorgås tårterna. Sen ska jag även sminka mig på make up store. Så kommer vara full fart hela dagen imorgon och på tosdag sen ska jag även tvätta imorgon kväll och städa så usch, sen kommer jag säkert ha Andreas ivägen så kommer säkert bli irriterad på honom. Menmen, det får han ta om han är ivägen för mig. Men nog om vad jag ska göra när jag kommer hem. Idag har det vart så otroligt skönt väder, men har vart lite för varmt. Har ju vart så kallt dem andra dagarna och sen att det blit varmt på en och samma gång blir jobbigt. Men nu ska jag vara social mot Andreas och Simon ( Andreas lillebror ) .


20/6 09

5 dagar kvar nu tills jag fyller 18 år. Jag längtar ärligt talat, ska bli redigt skönt att kuna få göra lite mera saker utan att ens förälder ska säga nej.Just nu är jag och Andreas hemma hos hans far och kollar på film " Litter Miss sunshin" Har sett den en gång innan och dte är rätt så bra. Imorgon är det 10 månader för mig och Andreas, helt sjuk att vi vart tillsamman så länge, känns som 4 månader. Liksom bara 2 månader kvar sen har vi vart tillsammans i ett år. Men det ska bli riktigt roligt, hoppas han överraskar mig med något. Han som aldrig brukar vara redigt romantisk, är bara en gång han har visat sina känslor för mig och det va i onsdag när jag kom. Han hade köpt en så otroligt fin buket till mig, den var verkligen fin. Menmen, nu vet jag inte vad jag ska skirva mera har inget att skirva om plur är så trött så vet inte vad jag ska skriva.


Oskarsham - Älskling

Har precis duschat och frächat upp mig, nu snart ska jag ta och sminka mig. Ska ju till Andreas idag. Det ska bli så otroligt skönt att träffa honom igen efter 17-18 nätter ifrån honom. Så nu kommer jag inte vara hemma på en vecka, kommer hem den 24.e dagen innan jag fyller år, längtar verkligen. Men nu börjar tiden gå undan så bäst att ge sig av från datorn nu. Trevligt midsommar alla. ( I för skott, är ju inte hemma på midsommar )

16/6 09

Har precis blivit klar med tvätten, skönt jag är så otroligt trött. Sen har jag åkt på förkyllning också, jätte roligt när man ska åka iväg imorgon. Men hoppas att jag inte har det kvar den 25:e juni, får då fyller jag år, bara 9 dagar kvar nu lägntar verkligen. Ska ta och duscha nu strax och gå och sova, ska upp vid 7-tiden imorgon jobbigt gick upp så tidigt idag också. Men imorgon kommer jag säkert komma upp lätt ska ju äntligen åka till älskling. Sjukt har sovit utan honom i 17-18 nätter nu. Saknar honom verkligen, så ska verkligen bli skönt att träffa honom imorgon. Kommer säkert hålla på med honom hela tiden. Kommer inte släppa taget om honom, har ju saknat honom så otroligt mycket, Men snart ses vi, och det är så sjukt skönt. Men, nu ska jag ta och tänka på refängen och ta och slagga.

15/6 09

Idag är det måndag den 15:e Juni och nu är det bara 10 dagar kvar tills jag fyller 18 år. Snacka om att jag längtar till den 25:e, min 18-års dag är det ändå jag tänker på. Och idag har jag bakat klart morkarrutorna jag ska ha på kalaste nu är det bara negerbollarna kvar att göra. Men dem gör jag när jag kommer hem nästa vecka så får Andreas vara med och göra dem, vet att han skulle tycka det skulle vara roligt. Så då är jag snäll och väntar tills han kommer. Men nog av min 18-års dag nu till vad jag gjort idag. Dagen har faktsikt gått snabbt, vakna vid 9.00 tiden och gick upp, blanda mat till hundaran sen gick jag ut med dem. Sen när jag kom in så käka jag lite sen duscha jag och fixa mig iordning. Sedan drog jag till skolan och rensa ut mitt skåp sen så åkte jag hem med sakerna. Sen direkt när jag kom hem va det att dra ut till bussen igen och gick på stan i ca 30 minuter. Sedan drog jag till Söderköping och klippte mig, så har lugg nu. Sen så efter frisan gick jag till tandläkaren och jag vet ifan vad hon gjorde, men nu har jag så jäkla ont i en tand så hoppas det går över. Sen gick jag och hälsa på Sandra.K som sommarjobbar på hår boden i söderköping. Sen drog jag hem, och på bussen träffa jag Azra en gamal lärare fårn högstadiet, roligt va det. Hon är så otoligt snäll, saknar henne faktiskt skulle vilja ha henne som lärare igen. Men när jag kom hem så käa jag lite sen börja jag baka sen har jag kollat på tv och smsat med Sandra.L. Och nu vet jag inte vad jag ska göra, ska la gå och lägga min om någon timme ska upp tidigt imorgon. Men får se vad jag ska göra nu resten av kvällen.

12/6 09

Skolavslutning idag då, och det innebär sommarlov. Ska jag vara ärlig så har jag största ångesten för att 2:an har gått. Liksom vad har jag gjort? INTE ETT JÄKLA SKIT! Fy fan vad jag har skolkat och så, men visst pratiken har jag ändå sköt, så är la bra det. Men skolan är också viktig. Jag funderar verkligen hur det kommer bli nu i höst när det gåller skolan, antingen gå om 2:an eller gå kvar och plugga upp handels ämnerna. Jag får se, ska la inte tänka på det så mycket nu under sommaren. Nu ska jag bara ta nya tag och börja må bättre sen ska jag ta körkortet. Jag vill verkligen ha ett körkort! Förutom skolavslutningen så har jag vart med Sandra.K, alltid roligt att vara med henne. Vid halv fyra tiden åkte vi till Söderköping på studenten, och fy fan vad kallt det va. Tyckede verkligen synd om dem som tog studenten, liksom roligt att minnas att det regna på sin student. Skulle inte jag vilja. Sedan åkte jag Sandra.K och Tina och köpt student present till Sandra.L och herregud vilka problem Tina hade, fan vilken tid det tog alltså. Men till slut hitta hon en present. Så vi drog vidare hem till Sandras.L mor och åt paj, jag som inte tycker om paj men den va faktiskt väldigt go. Sen kolla vi på lite bilder från Sandras.L bal och studenten osv. Och så jäkla söt hon är alltså, avis på hennes utseende! Sen runt 20.00 var det dag att dra sig hem, och nu under kvällen har jag kollat på tv och suttid vid datorn. Ska snart gå och lägga mig, är verkligen trött! Så det va lite om vad jag gjort idag. Men nu ska jag nog gå och sova, natti.

Svenska vädret

Jag är trött, jag är deprimerad och jag är sur! Håller på och gör mig iordning, har skolavslutning vid 10:30 och jag har ingen som helst lust att åka ditt. Senare ska jag till Söderköping på studet och det har jag heller ingen redig lust med! Blir så jäkla arg på vädret som är idag alltså, regn, regn, regn och regn. Hörde redan i morse när jag vakna hur jäkla mycket det renga ute, sen när jag gick ut med hundarna efter jag vaknat så va jag verkligen skit sur. Liksom kan det aldrig vara bra väder när det är skolavslutning och student eller? Okej visst skolavslutningen bryr jag mig kanske inte så mycket om. Men just studenten jag ska på, kul och stå där ute med det här vädret NEEJ! Tycker verkligen synd om dem som tar studenten idag, Liksom roligt att minas att det regna på ens student, I don't thinks so! Jag skulle bli jätte ledsen om det regnar när jag tar studenten. Men hoppas verkligen att det är upphåll sen vid 16:00 när jag ska på studenten! Menmen, nu måste jag göra mig klar, sen ska jag möta Sandra.K vid renströmen där vi har avslutningen. Tills slut vill jag bara säga ; Jag hatar verkligen det svenska vädret ibland!

11/6 09

Torsdag den 11.e idag då, och två veckor kvar tills jag blir 18. Herregud som jag längtar, som sagt min 18-års dag är typ det ändå jag tänker på. Och idag har jag och mor vart och handlat det som vi kan handla till min 18-års fest så nu känns det verkligen att snart är det dags att blir firad. Ska bli så roligt att blir firad igen. Har inte firat mig på 2 år pga av sepration mellan mor och far. Dem separea precis intill jag skulle fylla 16 år och då drog jag helt själv till Göteborg, för att jag inte ville vara hemma. Förutom att vart och handlat idag så kom min pojkvän och överaska mig, så chockad jag blev med glad också. Hans syster skulle hämta Ice här uppe som hennes ex verkligen inte kan ta hand om så skönt nu att hon får det bra nu. Annars idag har jag bara kollat på tv och det gammla vanligt. Och nu ska jag allt ta och lägga mig och försöka sova. Upp tidigt imorn, har ju skolavslutning imorgon. Ska blir verkligen skönt att få sommarlov nu, det behövs verkligen. Menmen nu ska jag bara ta en sista dusch sen sova.


10/6 09

Idag är det onsdag den 10:e Juni, vilket betyder snart är det sommarlov, bara 2 dagar kvar. Och det är 15 dagar kvar tills jag blir 18 år, jag längtar verklige, Räknar ner varje dag, har till och med koll på timmarna och minuterna till den tiden jag föddes för snart 18 år sen. Min 18-års dag är det ändå jag tänker på, går och planera varje dag hur jag ska lägga upp med städning, bakning och så vidare. Menmen, är ju några dagar kvar, så får ta vara på den sista tiden innan jag blir helt mydig, och det gör jag kan jag säga. Shit så banslig jag har vart den senaste tiden, liksom 18 snart känns som man måste föröska bli mera vuxen då får snart slutar ju skolan och man ska söka jobb sen flytter jag nog hemefrån nästa år. Beroende på om jag och Andreas fortfarande är tillsamman, men som det känns idag så är vi det så ska ju bli skönt att slippa distansförhållande. Sen blir det nog så att jag flyttar neråt mot honom, så blir småland troligen snart för mig om nått är. Så ska verkligen bli skönt att börja om livet, det behöver jag verkligen efter problemen här jag har med familjen, skolan, kompisar och mig själv så ser verkligen fram emot att få börja om livet. Men nått som ändå kommer bli svårt är att flytta från kompisar, familjen vänner och så. Sen hundarna får man se hur man gör dem, både jag och min mor vill ju ha dem, men det ta vi då. Annars idag då, har ja inte gjort så mycket, har frostat ut frysarna och tvättat av dem, sen har jag bara legat och kolla på tv sen spelat lite på datorn och suttit där. Nu snart ska jag ta ut hundarna för sista gången sen får jag se om jag sitter lite till vid datorn eller om jag tar och duschar sen går och lägger mig och kollar på film. Kommer dock ha svårt att sova inatt. Andreas är hos fest hemma hos en kompis till han som tagit studenten och min svartsjuka alltså. Jag är så rädd att nån ska ragga på honom eller om han är otrogen mot mig. Prata med honom får ca 15 minuter sen, och då hade han drukigt rätt så mycket och det orar mig. Han kan bli som han blir ibland, och det känns verkligen inte säkert. Så sitter med tårar i ögonen just nu, så har bara lust att slänga mig ner på golvete och skrika och gråta. Men min svartsjuka måste verkligen försvinna, annars kommer det inte hålla med honom och det känns så jäkla jobbigt. Tycker om Andreas så otroligt mycket, så vill inte förlora honom. Men klart att all svartsjuka inte kommer försvinna. Jag tycker att lite svartsjuka visar att man tycker om personen man är tillsammans med. Men sen beror det ju på hur svartsjuk man är. Jag är så svartsjuk så Andreas knappt kan vara och dricka med sina kompisar. Och är det tjejer där blir jag galen. Fan jobbigt med svartsjuka har ju vart det i nio och en halv månad nu så det tar på kraftena. Och kan ju säga det att svartsjukan har sabbat mitt liv jäkligt mycket och mitt psyke så är verkligen jobbigt. Men jag får försöka jobba bort det på nått sätt. Menmen nu ska jag ta och gå ut med hunderna.

8/6 09

Idag är det den 8 Juni vilket betyder en dag närmare skolavslutningen och min 18-års dag. Idag har det vart är ganska lugnt dag, gick ut runt 10.00, blanda mat till dogsen sen tog ut dem. Sedan var dte in ocg duscha och sminka sig och äta lite, sen ta ut dogsen igen. Sen åkte jag till mormor i Mjölby och va där mellan 14.15 - 18.00 . Sen blev det att åka hem och kolla på halv åtta hos mig. Sen nu under kvällen har jag bara pratat med Sandra.K på msn, alltid roligt att prata med henne. Verkligen, hon är den snällaste person jag någonsin träffat! Finns verkligen ingen snällare människa än hon, synd bara att inte alla märker det! Dem som inte märker det, är verkligen duma i huvudet! Men Sandra.K du ska veta att jag alltid finns för dig, vill hjälpa dig och ska göra allt jag kan för att få dig att må bra! Du underbara människa ska inte må dåligt! Tycker verkligen om dig vännen! Menmen, nu ska jag ut och röka sista blåsen sedan ta och ringa Andreas, han undrar säkert varför jag inte ringt. Men skönt, jag kan bara lägga mig nu har redan tagit bort sminket och så.
Klockan är över elva, snart är det den 9 Juni, längtar verkligen till när jag fyller, så räcknar verkligen ner. Men nu ska jag ta och röka sen ta och lägga mig i sängen och kolla på film.

7/6 09

Igår blev det inget inlägg, orkade inte skriva något plus gjorde ingeting igår jag låg bara hemme och tog det lugnt. Men  idag blir det allt ett inlägg. Vad man nu ska skriva? Hum, vakna runt 9.30 men log kvar i sängen och försökte sova om, men gick inte nått vidare mamma störde mig. Så runt 10.00 gick jag upp sen efter en timme åkte jag till Ö&B skulle köpa liter saker där till min 18-års fest va ju billiga saker så bäst att passa på. Men usch så tråkigt det är att åka ditt själv, är van att Andreas oftas följer med ditt så jag gillar inte precis att åka ditt själv. Som tur fick jag tag i allt jag skulle ha, massa går ju åt nu med tanken på att det är ju mycket student nu. När jag kom hem la jag mig i soffan och kolla på tv, sen så log jag där fram mot fyra-fem tiden, sen ringde jag Sandra.L och fråga hur hon haft det på balen i fredags och hon tyckte verkligen inte att det var roligt. Tycker synd om henne, man har ju bara bal en gång i livet så hoppas att sen när jag ska på bal att det är roligt. Man vill ju inte minas balen som tråkig. Sedan var det dags att tvätta, så har tvättat nu under kvällen. Sen har jag vart så rastlös så städa ut ett skåp i badrummet, så nu ser det bra ut har jämt fått damp när jag öppnar luckorna till skåpet va så stökigt i den. Men nu är den ren och fin, så skönt. Men nu vet jag inte vad jag ska skirva mera, ska nog ta och duscha och så nu sen ta och lägga mig i sängen och ringa honey bany och kolla på film.

5/6 09

Okej vad ska man skirva om idag då? Idag va jag en sväng i skolan för skulle gå igenom några saker med en lärare på skolan för jag gjorde några test i onsdags, för att jag ska ansöka om förlängd prov tid för körkortet. Så var bara där, sen träffa jag Sandra.K och följde med henne och två andra till matan och käka lite, sen drog jag och Sandra.K hem till mig för jag skulle hämta lite saker. Sedan drog vi vidare ner till resecentrum och tog bussen till Söderköping. Hon skulle ditt hon har pratiserat och jag skulle till Jenna för skulle sminka henne till hennes bal. Så jag och Sandra.K skiljdes vid Söderköpins resecentrum, där hon gick av och jag åkte vidare ditt Jenna bor. När jag kom ditt stog Jenna och prata i telefonen, och hennes mamma lagade mat. Innan vi satt igång med sminkningen så käka Jenna bara lite. Sen var det full fart med sminkningen, tog dryga en timme. Men blev inte redigt som jag ville, dels har Jenna väldigt små ögon, och dem är grymt svåra att sminka, men hon och hennes mor blev nöjda så jag får ju vara glad över det. Efter vi hade sminkat satt vi oss och sminka lite, sedan byte Jenna och Tobbe ( Jennas pojkvän ) om till bal kläderna. Sedan åkte vi ner ditt dem skulle vara ( minns inte vad det heter ) och där träffa jag Sandras.L mormor och hennes sambo, vi stog och prata ett tag tills Sandra.L och Jesper kom ( Sandras.L pojkvän ) Och herregud så fin hon va, blev verkligen kär i henne, hehe. Men aa, va där ett tag och fota och prata lite, sedan var jag tvungen att dra mig hemåt. Så gick till resecentrum i Söderköping och jag var där ca 17.07 och bussen skulle komma 17.10. Men ingen buss kom, sen vid 17.25 kom bussen, den va alltså 15 minuter sen, jobbigt säger jag och man blir ju så irriterad. Men skönt att den kom iaf, annars gick inte nästa buss fören 17.45 och man hade ju inte redigt någon lust att vänta till den, det är ju så jäkla kallt ute, plus jag var hungrig så ville ju hem och äta. Men den kom ju som tur va, så man slapp och vänta på den nästa. Men ja, jag åkte hem och maten va nästan klar när jag kom hem, vilket var skönt jag var verkligen hungrig. Och nu på kvällen har jag inte gjort nått typ, har bara kollat på talang 2009 och berg flyttar in sen har jag suttit här vid datorn. Ska la sitta här nån timme till, sen ska jag gå och lägga mig och sova, och ringa min älskling. Har sovit utan honom sens söndags, saknar honom verkligen så otroligt mycket, vill verkligen ha honom här! Men han prata om att komma på måndag, så får se hur det blir av det. Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mera, har inget intressant att skirva om. Så bye


Jenna och hennes otroliga snygga klänning.


Sandra och Jesper. Sandra var verkligen grymt fin.



4/6 09

Idag bli det ett rätt så kort inlägg, är jätte trött och orkar egentligen inte att skriva men gör det ändå. Har inte gjort så mycket idag. Åkte till skolan runt kvart i ett får skulle på lektion, men den va ju så klart byt med en annan, så den lektionen är imorgon på morgonen. Men det gjorde inte så mycket, ska ändå till skolan då. Men ja, orkade inte åka hem igen, så skulle gå ner till stan tänkte jag, då som jag möte Linda och så följde jag med henne till hennes spanska lektion så var medpå min första spanska lektion idag. Men efter spanskan så gick vi ner till stan, som man kanske inte skulle gjort. Va rea på alla klänningar på H&M och jag var bara tvungen att köpa två stycken. Den ena hade jag kollat på tidigare och kostade 198kr, men eftersom det var 50% så kosta den ju 100kr, så va tvungen att ha den. Sen hitta jag en annan enkel klänning som egentligen kosat 98kr, men med 50% kostade den bara 48kr. Så för 148kr för två fina klännigar var inte dåligt. Sen gick jag och Linda vidare på stan, sen va hon tvungen att gå hem till slut. Sen fick jag gå själv runt 20 minuter tills Jenna och sen hade hon Sandra med sig som jag inte visste, så var roligt att träffa Sandra igen. Jag och Jenna skulle köpa till lite smink till hennes bal hon har imorgon så därför hon kom in. Jag ska sminka henne imorn, så hoppas verkligen att det blir bra! Sen skulle Sandra och Jenna äta lite, så jag följde med dem och kolla på. Sedan fick dem följa med mig och hanlda sen körde dem mig och, och dem följde med för skulle visa Jenna hur jag bor. Hon har ju inte sett det, och imorgon ska jag se hur hon nu mera bor med sin kille så det ska bli roligt. Så det är vad jag har gjort idag. Men nu ska jag bara ta och röka sista gången idag. Sen ska jag ta bort all smink och så, sedan ta och lägga mig i sängen och ringa min baby. Så natti.




Klänningarna jag köpte idag.

3/6 09

Hopp idag var det sista gången på pratiken " make up store " . Och va en rätt så lugn dag, men ändå inte. Va rätt så många folk som kom och sminka sig, sen en del studenten som kom in och kolla bland sminket. Har inte redigt så mycket att skriva om, det ändå jag har gjort idag är och vart på pratiken sen hemma. Sen sov jag en stund under kvällen, va så grymt trött och det är jag även nu också. Så ska snart ta och gå och ta bort sminket sen ta och gå och lägga mig och försöka och sova. Men även om att jag är sjukt trött så tar det en stund innan jag somar, för att jag sover själv. Vill verkligen ha Andreas brevid mig, saknar honom så mycket. Och speciellt jämter mig i sängen, känner mig så ensam och känner mig så otrygg. Honom vid min sida känner jag mig verkligen trygg, så glad att jag har honom. Finns verkligen inga tankar utan honom, älskar honom så otroligt mycket. Menmen nu ska jag nog ta och ta bort sminket sen ta och gå och lägga mig.

Gråten i halsen

Jag vill bara slänga mig ner på marken och skrika och gråta. Min pojkvän och hans syster sen hennes kille va idag en sväng i norrköping, för dem skulle göra nått. Visst är det roligt att få träffa sin kille som man inte allt gör för ofta. Men att bara träffa honom i ca 5 minuter blir verkligen jobbigt sen efteråt. Liskom han ska åka hem igen, och jag hade ju pratik så kunde ju inte bara gå där ifrån. Så efter vi hade sagt hej då och jag gick tillbaka till pratiken kände jag bara hur tårarna ville rina ner på kinden. Men va ju tvungen att hålla mig för att jag va ju på stan och så sen sminket också. Man vill ju inte föstöra det. Men vi ses ju igen, men det blir la inte fören runt 12-17 Juni. Vi får se när det blir, men kommer ju sakna Andreas som tusan nu! Vill ju bara ha honom här hos mig, det bästa jag vet är att ligga i sängen att mysa, hålla om varandra och pussa och så. Menmen, va ju roligt att träffa honom i vilket fall.

Slut på rösten

Har suttit nu i telefonen sen ca klockan 18.00 till 21.30. Har ringt runt till folk i släktden och bjudit in dem till min 18-års fest jag ska ha om 23 dagar. Och alla som jag ringt verkar kunna komma, så det ser jag verkligen fram emot. Kommer la bli runt 40st personer om inte mera eller mindre vi får se vilka det är som kommer. Annars idag har jag inte gjort så mycket, har bara vart hemma och planerat in lite för min 18-års fest och kollat på lokalen jag har hyrt nu. Dock var den mindre än vad jag trodde, så det va inte så roligt. Men den blir bättre än att vara hemma i lägenheten, sen ligger lokalen precis emot oss så blir ju bra med tanken på hundarna. Men hoppas verkligen att min fega till pojkvän vill komma, vill ju visa upp honom för släken nu när alla kommer. Och visa vilken otroligt fin pojke jag har. Så Andreas, du är illa tvungen att komma. Annars lägger jag mig ner på golvet och skirker och gråter, så du måste komma. Sen skulle betyda mycket för mig, får visst kommer det bli en jobbig dag på sitt sätt. Men hoppas verkligen att den blir bra och rolig och att så många som möjligt kommer. Sen hoppas jag att min kusin från göteborg kan komma och hans flickvän, sen även min moste som bor i göteborg. Har ju inte sett dem på ett tag, så vill absolut att dem ska komma. Sen har jag ju en annan kusin och hans flickvän ska få barn runt den 20 juni, hoppas även att dem kan komma. Men beror ju på när lilla flickan som det är kommer ut. Men aha, min dag har vart att planera alla jag bjudit sen att ringa dem. Men vad pinsamt det va ibörjan, men va ändå inte så farligt som jag trodde alla verka vara postivia. Sen kan man inte så kan man inte. Menmen, nu är jag verkligen trött och har värsta ont i magen "jäkla mens värk" så ska se och kanske ta en varm dusch sen ta bort sminket sen ta och lägga sig i sängen och ta och ringa sötnosen. God natt <3

1/6 09

1 Juni är verkligen inte en bra dag för mig har jag lagt märke till idag. För två år sen sepaera mina föräldrar, för ett år sen så svek min absoluta bästa kompis mig och idag på pratiken har allt gått emot mig. Börja med att jag lyckades på nått sätt att skära mig på saxen jag hade så fick gå och be om ett plåster. Sen så körde jag vagnen på min häl så fick plåstra om mig ännu en gång. Sen har jag klämpt mig och haft det idag och tappat saker eller hållt på och tappa saker som va gjort av glass. Och det skulle inte vara så roligt om man tappa det, eftersom det går sönder lätt. Men aha, vad har jag annars gjort idag. Jag har som sagt vart på pratiken "ICA" och det var sista dagen, både skönt och tråkigt. Men sen har jag bara vart hemma och suttit vid datorn och kollat på tv. Har vart extremt trött idag så har verkligen inte orkat gjort nått speciellt. Men aa, snart ska jag gå och lägga mig och ringa min Andreas och prata en stund. Hoppas att det blir längre än igår kväll. Är verkligen tomt att inte ha honom legande brevid än i sängen. Men som sagt det man får ta när man har distansförhållande. Men snart är det ju sommarlov och vi kommer säkert vara hela sommaren, iallafall så mycket man kan. Kan ju inte vara hela tiden. Man har ju kompisar man måste vara med också. Menmen, nu snart ska jag ta och stäng av datorn och ta och göra rent ansiktet sen ta och lägga mig i sängen och ringa min älskling.


1 år sen

Kom på nu under jag skrev mitt andra inlägg ( 2 år sen ) att det är ju ett år sen Madelene svek mig. Och fan vad jag saknar våra tider tillsamman, det va verkligen en kompis jag inte ville bli av med. Men eftersom hon svek mig så är det ju ingen riktig vän, och jag vill inte ha vänner som sviker än. Med tanken på att mitt liv ha bestått av svek dem senaste åren. Så då gick vi skiljda vägar. Men vad jobbigt det va ibörjan, saknar henne otoligt mycket än idag. Känns verkligen inte som att det va ett år sen, känns som det va igår. Jag ställer mig frågan varje dag om det någonsin kommer bli vi igen. Vi va verkligen hur tajta som helst. Älskade henne så otroligt mycket, hon rädda mig ju från himelen sommaren 07 och det är jag evigt tacksam över. Hade hon ju inte gjort det skulle jag ju missat så mycket i livet. Liksom jag skulle inte ha träffat dem underbara människorna på skolan, eller blivit tillsamman med min älskade pojkvän. Men visst har det vart en jobbigt period, så att man bara har velat förvinna. Men jag försöker att leva vidare. Det sista jag vill är att svika mina kompisar och låta dem leva resten av sitt liv i sörj, för att jag inte hade orkat mera. Menmen tillbaka till Madelene nu. Vi träffades på öland sommaren 01 eller om det var 02 mins inte redigt. Hennes, min och två andra familjer skulle semestra tillsamman för alla våra pappor kände varandra och hade typ planera det. Ibörjan tyckte vi inte alls om varandra, hon va ju tonåring då, och jag barn kan man säga. Men sen sommaren 03 eller 04 så börja vi tycka mera om varandra och börja träffas mera och mera. Sen sommaren 07 så blev vi som tajtas och verkligen älskade att vara med varandra, vi liskom va varandras andetag. Utan den andra skulle inte den andra klara sig. Så sommaren 07 med Madelen kommer jag aldrig att glömma. Och det är verkligen sörligt att det blev som det blev. Hade önskat idag att vi fortfarande va bästa vänner och älskade varandra och kan prata om allting. Känner mig tom utan henne, för hon förstog mig som ingen annan gör. Och det kommer ingen att göra heller. Så det saknar jag verkligen, kan inte prata ut som jag kunde göra med henne. Så mycket jag ber på för finns ingen som förstår mig. Så det är typ anledningen till att jag skaffa blogg, för att kuna få skriva av mig lite. Men som sagt Madelen, vet inte om du kommer se detta . Men om, du kan inte fatta hur mycket jag verkligen saknar dig, och vet inte om vi skulle bli kompisar igen så vet jag inte om jag kan lita på dig. Tyvärr tiden kan inte bli detsamma som jag verkligen önskar att den ska bli. Men aa, du kommer alltid bera en del av min själ fast vi inte redigt tycker om varandra. Men älskar dig än idag otroligt mycket, men visst på ett anelunda sätt. Men om vi inte blir kompisar igen. Så vill jag tacka dig för att du rädda mig liv, och för alla underbara minen med dig. Tack Ida Madelen Sjöber för den fantastiska tiden med dig <3


Bland dem sista bilderna på min och Madelen innan vi gick skiljda vägar. Helvete vad jag saknar tiden!

Bland den sista bilden oss två tillsamman, och som både ler. Det gillar jag. Shit vad jag saknar alla tider då vi gick tillsamman på stan. Du var ju den roligaste person att gå tillsammans med. Liskom det jag och Madelen gjorde va och ta lite olika kläder sen gå in i prov hytten och testa och fota en massa.

2 år sen

Herregud tiden går verkligen fort. Det är 2 år sen mina föräldrar sepaera. Men känns på något sätt att det är mera än 2 år sen, typ 3-5 år sen. Man är så van nu med tanken. Men ibörjan fy fan vad jobbigt det va alltså! Jag måde ju verkligen piss dåligt då. Jag håll ju på och skada mig tyvärr. Så nu har man ju inte världens finaste armar, men visst är inte så farligt över hur mycket jag skada mig så det får jag vara glad över. Men vi ska ändå inte tala om hur dåligt jag måde. Håll ju på att försvinna från jorden. Men som tur hade jag Madelene just då "tyvärr har jag inte kvar henne nu längre, efter att hon svek mig för ett år sen"  Men hon va mitt allt då, fanns ju ingen annan för mig än henne. Och Madelene det är jag verkligen glad över att du rädda mig från himelen. Så efter det du gjorde är verkligen guld värt. Men som sagt under sommaren måde jag verkligen dåligt, men spendera hela den sommaren med Madelen så va ändå en rätt så lyckad sommar eftersom jag hade henne vid min sida och vi gjorde massa roliga saker, och det tackar jag dig för! Men sen oktober det va den 6/10 07 så slängde min far ut mig. Och fan vad dåligt jag måde då, då håll jag verkligen på att ta mitt sista andetag, men som tur våga jag inte redigt ta i så hårt i hansleden som jag skärde mig över " visst låter det psykis men jag måde piss dåligt " Men nu är det nått år sen jag skada mig senast, och det är jag glad över. För man blir inte fin med massa ärr. Så då släppte jag att ha kontakt med honom fram tills under julen 07. Då jag fick reda på att han hade hjärn tumör. Men tyvärr verkade han ljuga om det. Så våran kontakt blev halv dåligt men den fanns ändå kvar där. Men jag är glad nu idag efter att mor och far separe, hade dem inte gjort det skulle jag nog aldrig träffat min otroligt fina underbara pojkvän. Är glad över att jag har dig Andreas, det ska du veta. Du betyder allt för mig!
Men hur ser mitt liv ut nu idag då efter separationen? Jag bor i navesta här i norrköping med min mor och våra tre hundar får när mor och far bode tillsamman. Men ingen kontakt har jag med mig far, har inte haft det sens den 12/12 08 för aha, vill inte gå in på varför. Men ja, som sagt är glad över att det blev som det blev efter seprationen, jag fick verkligen ett helt nytt liv.

Petra Nordström <3

 Vännerna från Östergötland!!

Åh vad kul. På senaste så har mina två bästa kompisar ifrån Norrköping och söderkping hört av sig till mig. Jag blir lika glad varge gång. jag vet att jag e typ världens tråkigaste person att smsa med men jag e värkligen glad när ni hör av er det är jag.
Igår så smsade Denna mig och idag så har jag smsat med Sofie. Det är så kul. jag saknar dom båda så sjukt jäkla mycket. det har hänt många många gånger att jag har varit tvungen att låsa in mig på toan eller liknande och bara få gråta ut för jag saknar mina älskade ÄKTA kompisar ifrån norrköping och söderköping.
Jag menar inte att mina kompisar här i sthlm e fake. eller så. jag gillar dom oxå jätte mycket, ni får inte missförstå mig.
men Denna och Sofie har varit sånna som alltid har funnits dära för mig och hjälpt mig. Riktiga HEROS!!

Och Sofie som igentligen tyckte att jag var värsta Bimbon när jag började i hennes skola. Sen så lärde vi känna varandra och sedan den dagen så umgicks vi nästan varge dag. vi åkte till skolan ihop. vi gick på stan ihop. vi gick vilse i skogen ihop på en idrotts lektion, vi shoppade ihop. ja allt, jag lurade i hennne att börja röka oxå. "Känner mig dum"!
men men, alla har vi väl gjort dunna ideotiska saker i våra dagar.
Jag och sofie pratade om allt, från killar och deras penisar xD hahahaa " skojja". Ne men . vi smackade om killar, skola, hur det är hemma, det förflutna och mode. allt. vi var öppna mot varandra och hon fick mig att börja känna mig meningsfull. jag fick bara mer och mer självförtroende med henne. man kan säja att hon gav mig ingredienser för att kunna överleva. jag gillade värkligen inte mig själv, jag hatade mig själv innan jag träffade henne. sen började jag att acceptera mig själv. och nu kan jag till och med tycka att jag ser bra ut ibland!!

Tack för att jag har er!!



 /    Läste Petras blogg igår kväll, och lästa just detta inlägg. Och kan ju säga det, att jag trodde verkligen att hon va värsta bimbon då när jag såg henne där första gången. Men shit så fel jag hade alltså! Du är ju helt underbar gumman, tycker verkligen så synd om dig att du left det liv du haft. Du är verkligen inte värd det. Du är verkligen en otroligt fin människa. Tyvärr så bodde du ju inte kvar här i östergötland "söderköping" så länge. Fan vad jag grätt då när jag fik reda på att du skulle flytta, men har aldrig gråtit så för en kompis får man inte ska ses så mycket. Men det gjorde jag får dig. Mådde piss då när du skulle flytta och måde ännu sämre när du väl hade flyttat! Mins verkligen den sista kvällen med dig gumman, en kväll som aldrig kommer glömas. Det är verkligen synd att vi aldrig ses, va ju lite över ett år sen senast nu. Önskar verkligen att vi kunde bott nämre varandra, hade verkligen vart skoj! Och kan ju säga dig det, att jag va så avis på dig då när vi gick i 8:an. Tyckte verkligen att du såg så otroligt bra ut, så fattar inte att du inte tyckte att du såg bra ut. Men är verkligen roligt att läsa att jag kunde ändra lite på dina tankar och att du sen acceptera dig själv. Inte får att jag fattar hur jag kunde göra det, för jag hade verkligen inte nått självförtroende då. Men verkligen roligt att jag kunde göra det. Glöm inte att du ser jäkligt bra ut, så du ska verkligen vara stolt över ditt utseende!
Petra gumman glöm aldrig att jag alltid finns för dig, kommer inte lämna dig i första taget. Tycker verkligen om dig så otroligt mycket <3 Hoppas att vi ses snart, puss på dig sötaste Petra <3

God Morgon

Trött, har precis duschat och försökt bli pigg. Men är verkligen trött. Somna sent, för att jag vänta på att Andreas och hans syster skulle komma hem och dem kom hem väldigt sent. Men blev ett snabbt samtal, jag hade egentligen hoppas på att få prata lite längre med honom men va ju tvungen att få sova. Men hur som helst nu ska jag fixa mig iordning och så, sen ska jag till pratiken på ICA. Hej så länge


RSS 2.0