Två månader kvar

Hopp 24 oktober idag då, vilket betyder att det är två månader kvar till Julafton. Jag vet inte om man ska skrattar eller gråta för att tiden på det här året har gått så sjukt fort. Liksom två månader och en vecka kvar på det här året, sen så är det liksom 2010. Och det året skriker STUDENTEN! Hoppas jag klarar det, tyvärr så blev inte det sista året så bra som jag hoppades på att det skulle bli. Men det kommer säkert ändå gå bra, så länge jag verkligen strävar efter mitt mål i min skola. Och efter höstlovet, då jäklar. Då ska fan pennan glöda! JAG MÅSTE KLARAR AV 3:AN! Men angående Julafton, visst längtar jag. Men det kommer bli en seg dag. Mamma jobbar kväll hon börjar 16.00 men hon ska höra om att få börja senare. Så jag kommer bli helt ensam på julkvällen med dogsen, men det kommer säkert gå. Men ahja, nu har jag inget mera att skriva så får se hur långt tid det tar tills jag skriva blogg igen. Som sagt, jag har inte liv direkt så jag har inget att skriva om!

Svek

Jag förstår mig inte på dem föräldrar som sviker sina barn alltså. Liksom, varför skaffa barn när man inte kan ta hand om dem? Och en del som skaffar barn och sedan misshandlar dem, och det är så hemskt. Jag skulle aldrig kunna göra nått sånt till mitt/mina barn. Barn är bara oskyldiga varelse på jorden, som vuxna människor skaffar sig för att ge dem en trygg uppväxt. Men tyvärr för inte alla barn uppleva det. Och det är ju inte så konstigt egentligen att dem hamnar i fel gäng, börjar med droger, håller på och slös, snattar. Det är bara så sorligt att det ska behöva vara så. Jag lider så mycket med dem barn som växer upp med hemska föräldrar som det sen i tonåren för ett helvete. Men sen är det självklart att dem barn som fått allt av sina föräldrar hamnar också i fel umgänge. Men nu pratar jag mer om dem som inte för den kärlek och den tryggheten av sina föräldrar som alla barn kräver. Och det gör mig bara så ledsen. Liksom den del förstår visst inte innebörden av att skaffa barn och vad det kräver. Det kräver så mycket mera än vad man tror. Men jag hoppas bara att dem nu som är unga och kommer skaffa barn i framtiden, verkligen tänker efter vad det handlar om, för det är så mycket ansvar att ta hand om ett annat liv!

Det är inte roligt att bli sviken av ens förälder/föräldrar

En tid jag saknar

Även om mina föräldrar sepaera sommaren 2007 så saknar jag den sommaren så förbaskat mycket. Det var den sommaren som du och jag hade det som roligast, vi såg varje vecka vi gick på utebio tillsammans vi gick på Augustifesten tillsammans. Vi hade så roligt den sommren, och jag saknar den tiden så jäkla mycket. Det var bara du och jag. Och jag hoppades på att få uppleva samma sak sommaren där efter (2008) Men tyvärr så blev det inte så, istället så fick jag inte alls en så rolig sommar som innan och det väsrta av allt var att det inte var du och jag. Nu är det bara typ Madelen och Sofie som ses någon gång ibland.

Och jag tycker det är så tråkigt att det blev som det blev, hade önskat att vi stog lika nära varandra även idag som vi gjorde sommaren 07. Men frågan är om det någonsin kommer bli så igen, tyvärr så tror jag inte det. Men man kan ju alltid hoppas. Men jag glömer verkligen inte den tiden med dig då när vi hade det som roligast och tiden i Göteborg på Liseberg, helvete vad jag även saknar det, hade önskat att man kunde få uppleva det igen med dig. Men det är som det är nu, men jag är bara glad att vi ändå är sams nu igen och kan ses någon gång ibland.




En bild som väcker skarpa minnen med dig <3


Varför går tiden så sakta?

Alla bara klagar på att tiden går så fort och allt. Men jag klagar inte, jag tycker att en timme känns som en dag. Men det är la bara för att jag längtar så mycket till att det ska bli jul så man kan få julpynta. Sen att det ska bli vår och man kan ta fram sina tunna kläder igen efter den kalla hösten och vintern. Sen sommaren, studenten som man längtar till det, att äntligen få gå ut skolan. Sen så kommer det bli flytt i sommar eller efter sommaren nästa år. Klarar inte en sekund till att bo i jäkla Navesta. Allt folk är bara störa i huvudet och gör sina egna regler. Så ska bli så jäkla skönt att slippa det här jäkla stället och flytta till en ny stad och börja om lite. Så jag längtar verkligen, så hoppas bara att tiden kan gå undan nu.

Jul - Längtar

Det är ett bra tag sen jag skrev ett inlägg men jag märker själv att jag skirver så otroligt tråkiga och onödiga saker så har inte orkat skrivit nått, men nu blir det ett inlägg iaf.

Håller på och städa mitt rum just nu, men det går ju inte snabbt framåt jag är jätte trött. Har bara lust att gå och lägga mig och sova, men klockan är inte så mycket för att sova än. Hur som helst man känner nu att kylan börjar komma och det är ju faktiskt snart omändrning på klockan. Om ca 20 dagar ska man ju vrida tillbaka klockan en timme och tanken på kylan och ta en timme bakåt får än att längta till December och  julpynta sitt rum och lägenheten och tända julsjärnorna och julstakarna. Men dock kommer ju inte julafton bli en hippi i år, kommer la bara bli jag och mamma sen hundarna för mamma jobbar så klart kväll så aa det kommer ju inte bli roligt. Men hoppas på att nästa år att julafton blir helt maggis, hehe. Men det får vi se då. Men nu ska jag åter vända till mitt otrolig stökiga rum. Hejsvejs

Segt!

Ibland kan det vara riktigt skönt att ha lång rast men inte på torsdagar. Jag har rast nu i 1 timme och 40 minuter och finns inte ett skit att göra! Dem andra i klassen har lektion och den lektion har jag tagit bort så usch för att bara sitta och dryga i skolan!


RSS 2.0