Nästan klart

Nu är snart hela lägenheten städad, skönt det nu ska jag snart åka och handla lite saker så jag och Sandra.L har nått och äta. Blir lax och potatis vi ska göra, mums gott! Jag älskar verkligen lax. Men nu är det bäst att åka iväg och handla för senare orkar jag la säkert inte det, är så himla trött känner jag. Hejsvejs

Panik ångest attacker

Fan vad jag hatar att må dåligt sen få sina jäkla attacker, har knappt kunnat sova nått inatt och har inte gråtit nått inatt bara för att mamma har vart hemma. När man har en sån panik ångest jag hade inatt vill man bara ligga på golvet / i sängen och bara skrika och sparka! Fan orkar inte med såna här jäkla nätter, haft det så mycket nu på senaste tid. Jag vill inte må så här dåligt längre, JAG VILL FÅ MÅ BRA! Mitt liv är bara åt helevet just nu, ingeting fungerar alltså! Att går bara snett för mig, jag är irriterad och ledsen dagligen och jag vill inte vara det. Jag vill vara glad och göra roliga saker men jag kan inte, men som tur kommer Sandra.L till mig idag så det ska bli riktigt skönt att äntligen få vara med en kompis för en gångs skull!

Smärta - Värsta man kan leva med

Smärta i sin själ är verkligen inte lätt att hantera med och leva med. Man känner sig bara så himla världelöst och livet känns så meningslöst, man orkar verkligen ingeting som har med livet att göra. Man vill bara få slippa smärtan och bara få somna in eller få sova bort all smärta. Ingeting funkar så bra i mitt liv just nu, verkligen ingeting! Jag var ärligt inte hur mycket mera jag ska orka med, har levt med smärta senns jag vet inte när. Redan som liten mådde jag dåligt, och varför vet jag inte. Men skulle vart skönt om man kunde förstå varför och göra nått så man inte mår dåligt nu. Jag mådde dåligt utav att mina föräldrar sepaera, men jag mår fan så mycket sämre nu idag. Jag har aldrig mått å här dåligt i hela mitt liv, det känns som för varje dag som går så mår jag bara sämre och sämre och att jag bara ska få sova. Leva med en sån smärta jag har orkar man inte. Jag vill bara få bort det och få leva livet, för jag vill leva och uppfulla mina drömmar och mål jag har i livet. Men för att det ska gå så måste man må bra! Menmen, vad ska man göra? Ens inre smärta försvinner bara inte hur som helst. Dett måste ske ett miraker i livet för att det ska gå bort. Och nee, jag sitter inte här och tycker synd om mig själv, jag måste bara få skriva av mig lite! Jag tycker inte ett dugg synd om mig, men jag tycker synd om dem som mår lika dåligt som mig och till och med ännu sämre, fattar inte att dem orkar att leva!

Klar - ÄNTLIGEN

Har haft tvättstugan idag mellan klockan 14.00 till 22.00. Men blev inte klar fören 22.40, det var nog länges sen det tog så långt tid att få allt klart. Man blir verkligen så jäkla trött utav att tvätta. Sen är det så jobbigt att man måste gå ut sen gå en bitt för att komma till tvättstugorna, hade vart skönare om det var i samma trapp upp gång eller ännu bättre en hemma! Men blir så dyrt när man inte har så bra ekonomi. Men nu är jag klar i vilket fall och har tänkt ta och lägga mig och sova.

Andra Avenyn

Jag är verkligen helt besatt av Andra Avenyn! Det är verkligen den bästa pogramet som går på tv just nu! Love it! Så jäkla synd bara att det är sista säsongen *gråter*. Jag älskar verkligen pogramet!


Ensam

Vill bara lägga mig ner på golvet och skrika, känner mig bara så ensam. Har ingeting att göra, sitter bara här hemma vid datorn eller kollar på tv. Har ingen som vill inte/kan inte vara med mig. Jag mins knappt när jag senast var med nån kompis, bara vi två som gör nått. Men nästa helg ska jag iallafall vara med Sandra.L och kanske Jenna, så det ska bli roligt, har inte träffat någon av dem på sjukt länge. Så ska verkligen bli roligt att få vara med någon nästa helg iallafall

Jag älskar att slå in presenter

Idag har det varit en otrolig seg dag, har bara suttit hemma och spelar spel och nu på kvällen har jag sett Nina Frisk sedan Stockholm Boogie. Och nu ska jag ta och gå och sova, ska upp 6.30 imorgon för att jag har tvättstugan klockan 7.00, fanns inga andra tider och jag vill få bort smuts tvätten! Hur som helst angående rubriken så har jag slagit in ett par saker Andreas ska få av mig sen min mor för han får lägenhet den 15.e så blir inflyttnings presenter, så hoppas han blir glad över dem. Är så skönt att han ska få ett hem nu eftersom han inte får bo hemme, så skönt för honom att veta vart han ska ta vägen om dagarna och nätterna. Menmen, nu ska jag ta och borsta mina tänder sen ta och lägga mig i sängen. Natti





Andreas inflyttnings presenter som han ska få när vi ses.


Bara för att dem betyder för mig!

Sandra.L
Vi har känt varandra sen jag föddes och det var år 1991, så i 18 år har vi känt varanda nu. Och du betyder verkligen allt för mig, är så glad att jag har dig. Jag vet alltid att du ställer upp på mig om jag mår dåligt och behöver prata med dig. Och det är så skönt att ha en sån kompis, älskar dig baby!



Sandra.K
Vi både gick i Söderköping från början, fast på olika skolan du på Berga och jag på Ramunder. Men då kände vi inte varandra, men jag kommer ihåg det året vi gick i 9:an ( 2006-2007) Så kolla du typ alltid min Lunar, och jag blev irriterad bara för jag visst inte ens vem du va. Men sedan börja gymnasiet jag på HPLE och du på SPTU från början. Och när du och din nya klass kom in där så tänkte jag bara "henne känner jag igen, sen kom jag på det". Sedan skulle alla lära känna varandra så vi två var med varandra då. Men sen efter dess har vi vart kompisar. Och efter förra året på Augustifesten (2008) så har vi blivit ännu bättre vänner. Och det är jag glad över, du är verkligen världens snällaste människa jag känt! Finns alltid för dig gumman!



Petra.N
Kommer nog aldrig att glöma när jag såg dig fösta gången. Jag trodde du var värsta subban som skulle börja 9:an. Men nehe du, du skulle visst börja 7:an, för en dag satt du där på Svenks/Engelskan och jag blev chockad. Vi prata inte nått tog ett tag innan i lärde känna varandra eller när inte så länge, det var ju i december du börja där. Och vi hade ändå lärt känna varandra till jullovet. Hur som helst, så fel jag hade om dig. Du var verkligen en fin och underbar människa. Du gjorde alla mina dagar bra i skolan efter du hade börjat. Jah har nog aldrig haft det så mycket roligare i skolan än när du gick där. Tyvärr så håll det inte så länge, efter ett år var du tvungen att flytta igen för att din fostermamma var helt störd. Och jag mins hur mycket jag grätt om nätterna bara för att jag ville verkligen inte att du skulle flytta. Men usch så dåligt jag mådde den dagen det var dags! Glömer inte sista kvällen med dig gumman. Saknar dig verkligen för varje dag, skulle vara så roligt om du flytta ner hit igen. Men är ju svårt med tankte på att du har ju en dotter nu. Men hoppas vi ses snart igen gumman.


Sahra.E
Glömer aldrig första gången vi träffades det var då när min kusin Jonny hade 6-års kalas och du var bjuden. Ibörjan så prata vi knappt inte, sen blev det la lite mera prat tror jag, mine inte så mycket av den dagen bara att vi träffades för första gången. Hur som helst det tog ett tag innan vi blev riktigt bra vänner och börja umgås. Men när vi väl börja umgås så hade vi så roligt ihop! Jag saknar verkligen våra tider tillsammans när vi var små. Jag tror ärligt att det är dig jag gjort mest med under min barndom. Jag är så glad att jag lärde känna dig, vi hade det verkligen alltid så roligt tillsammans när vi var små. Finns så mycket att säga om när vi var små, men blir så lång inlägg då. Så nu över till tonåren.
Näe tonåren kom så var du ju knappt aldrig ute på landet, du tycket verkligen inte om att vara där (men jag förstår dig, det var hemsk där ute. Finns inget att göra typ) Iallafall, vi gled isär varandra lite. Blev bara att vi träffades nån gång ibland, vilket jag tyckte var jätte tråkigt! Föra sommaren (2008) så följde jag med dig och dina mor föräldra till Muskö, och det var verkligen roligt där uppe med dig. Det var så roligt att få kuna vara med dig eftersom vi inte hade vart så mycket på senaste tid. Men s
en efter det så såg vi aldrig. Jag undrar varför idag? Men du hade la mycket med din skola för det var ju ditt sista år. Och nu bor du uppe i Stockholm, och det är så tråkigt. Jag saknar dig mycket gumman.



Skola

Sitter i skolan och väntar på att religionen ska börja. Jag känner mig riktigt duktig som har tagit mig upp till skolan idag fast att jag somna runt 2.00 tiden inatt. Men är ju bara en lektion jag har idag, så är en slapp dag. Börjar 8.35 sen slutar jag 9.25 då det är ju skönt. Och så här kommer det fortsätta, inget mer skolk för min del!

Trött

Usch, orkar verkligen inte vara kvar i skolan. Är bara så trött, vill hem och slänga mig i sängen och lägga mig under täcket sen sova i flera dagar. Jag klarar verkligen inte av panik ångesten. den är värre än någonsin nu. Och är så läskigt att ha det när man inte redigt vet vad man ska göra. Har hållt på och börja gråta hela tiden idag i skolan, men bara att hålla imot! Lite pinsamt att bara börja gråta i skolan liksom. Men ahja, om 7 minuter börja lektion så ska la ta och hämta bökerna i skåpet sen gå till lektion.

Skola

Är i skolan nu trodde vi börja klockan 8.00 men va 8.20 usch hade ingen anning om det. Menmen, bättre för tidigt än försent. Och jag känner mig riktigt duktig över att jag är här, fast att jag inte orkar. Har haft panik ångest sens måndags natt och bara legat och tjutit hela jäkla tiden. Vill bara sova bort all smärta som panik ångesten orsaker med! Och jag som hade hoppas på att början på 3:an skulle bli bättre än någonsin. Men självklart skulle det inte få bli så! Livet är fan emot mig på nått jäkla sätt. Händer fan aldrig nått bra i mitt liv!


RSS 2.0