Tror fortfarande inte att det är sant!

Idag är det ett halv år sen du gick bort Sanna, och jag tror fortfarnde inte att det är sant! Det känns som allt bara är en löng att du gick bort! Varför just du? Du som hade en sån livskraft, du blev ju bra en stund. Men sen kom dem jäkla cancer cellerna tillbaka. Du var en så otrolig fin person, och en så otrolig bra fin mor till dina två döttrar! Jag vill inte ens känna deras känslor för hur dem mår efter din bort gång och hur dem mår idag efter ett halv år utan sin mamma. Livet är så orättvis! Alla bra och goa människor ska alltid dö, medan alla onda och elaka typer ska få leva! Det är bara så orättvis, dem ska ta och dö istället! Men du Sanna, som blev så pass sjuk redan från början och orkade leva i 2-4 år till efter cancer beskedet du var en sån otrolig stark människa! Saknar dig verkligen, tänker på dig varje dag och kan fortfarnde höra din röst inom mig! Och en sak jag verkligen aldrig kommer glömma det var en gång när du sa ; - Ja, nu har man left i 40 år, men det blir ju bara 20 år till. Just det fick mig att tro att du skulle leva tills du blev runt 60. Men näe, det blev inte så. Du blev bara 43 år och det är bara inte rättvist! Kommer aldrig att glömma dig. Du lever fortfarnde kvar med din själ och det kommer du alltid att göra! Saknar dig grymt mycket, men hoppas du mår bättre nu. Att du slipper all smärta som du fick stå ut med och gnällde aldrig du tänkte bara på nuet och gjorde allt för dina barn för att dem skulle må så bra som möjligt! Du var verkligen en fin människa Sanna! Vila i frid <3

R.I.P Sanna Erlandsson 09.01.31



Sahra, Liv ( Sannas döttrar ) Sanna och sen jag.
Bilden togs 1-2 år innan cancerbeskedet tror jag



VILA I FRID SANNA <3


Massa blod på vägarna - USCH!

I tisdags på morgonen innan min mor skulle iväg och jobba rök Diva och Hera ihop med varandra och Hera bett Diva i öret och det blöder skapligt mycket när man blir bitter där. Och mor la inte märke till det. När hon kom hem så var det massa blod fläckar på vägen och blod på hundarnas bäddar och hon förstog inte varför, för hon hade bara lagt märke att Hera hade blivit bitten i läppen av Diva så hon fattade ingeting. Sen när jag kom hem fick jag värsta chocken för mor hade inte torkat bort fläckarna i vardasrummet och datarummet som det också var. Men sen när jag satt vid datorn så märke jag att Divas öra var lustig typ hårt av blodet så då fattar man ju att hon hade gjort det när hon skakar på huvudet. Så var bara att plåstra om det och det var ju inte så himla lätt, men kom på ett knep iallafall. Men Diva lyckades ju ta bort det och när hon kliar sig vid örat så går det ju upp och idag märkte jag att hon hade gjort det så var verkligen mycket blodfläckar i datarummet, halen och lite i vardagsrummet och även golven. Och usch så äckligt det såg ut, men jag var ju bara tvungen att ta bort det och det var ju inte så himla roligt det var rätt så jobbigt också och stå där och gnugga bort allt! Men förutom att jag tagit bort all blod på vägarna så har jag även rensat bilder och fixat iordningen mina bilder på datorn. En del var bara huller och buller, otroligt irriterande när det inte ligger rätt. Så det tog ju en jäkla tid, och är ju inte klar än, men se om jag orkar göra mera imorgon måste få klart det så man kan noll ställa datorn och fixa iordningen den, det behövs den är så otrolig seg! Och nu under kvällen har jag kollat på " oskyldig dömd " det var verkligen en bra avsnitt idag och dem sa att det skulle bli ännu mera spännande nästa vecka så jag längtar verkligen! Men nu ska jag ta och duscha av kroppen sen gå och lägga mig och ringa min älskling!  Natti.

Honey

Märke precis nyss att jag visst fått sms av Andreas, och gud så gulligt det va! Så här hade han skrivit ; Jag älskar dig nåt otroligt gumman. Du är det bästa som finns! Du får mig att leva mina andetag. Du som håller i gång mitt hjärta så att det inte slutar att slå. Som Sagt det är du som fick mig levande från den döda sidan. Då när du kom och räddade mitt hjärta. Den dagen glömmer jag aldrig det var den 21 augusti du kom som en skenande ängel. Jag älskar dig sofie vill aldrig bli av med dig gumman. Jag hoppas allt löser sig verkligen. Vill inte tillbaka till den svarta sidan. Jag vill vara med dig i ljuset. Love you babe :(   .. Symbolen [  :(  ] Ska nog vara [  :)  ], han brukar ibland skriva fel symbol. Och han som sagt att han inte kan skriva gulliga smses, men herregud börja verkligen grina av lycka när jag läste det, fick värtsa gåshyden och bara kände hur varm man blev i kroppen! Men visst var han söt! Och dem som undrar, så har jag verkligen förändrat hans liv totalt. Innan han träffa mig var han en jäkla idiot gjorde duma saker. Men han har inte gjort nått dumt sens han träffa mig, och vi har liksom vart tillsammans i 11 månader och 7 dagar! Inte illa va? Vad lilla jag kan göra med en männsikas liv! Men, jag tycker verkligen om att stötta andra och finnas för dem när dem har det svårt. Jag vet själv hur det är att må dåligt! Men Andreas du ska bara veta hur mycket jag älskar dig! Du betyder verkligen allt för mig! Kan inte tänka mig med någon annan och kan verkligen inte tänka dig med någon annan! Osv vad, så kommer jag alltid att älska dig gubben! Du är killen i mitt liv!

Hemma från Oskarshamn

Idag kom jag hem igen från Oskarshamn, både skönt och jobbigt! Saknar självklar Andreas grymt mycket, och skönt för vi fick typ inte sova någonstans. Hemma hos hans far fick vi vara från söndagen den 19 till torsdagen den 23 sen skulle vi sova hos Lina ( Andreas Syster ) Från torsdagen den 23 tills idag då sen 28. Och på tordagen ringer Andreas Lina och skulle fråga vilken tid vi får komma, och då säger hon att vi inte kan för han inte har någon mat, så jaha. Vi blev skit irriterande speciellt Andreas eftersom hon sagt att vi kunde få sova där i 5 nätter, men på fredagen fick vi komma efter klockan sex, och hon hade inte mat då heller, så fattar inte varför vi inte kunde komma på tordagen helt sjukt! Så aha, vi kom ditt på fredag och kändes som hon redan ville få bort oss där ifrån. Så det kändes fan inte så jäkla roligt när hon sagt att det är okej liksom. Så jag ville åka direkt hem, men ville inte bara lämna Andreas där så stanna kvar då. Sen på lördagen eller om det var söndagen så ringer Lina Andreas när vi var hemma hos Andreas mor och säger - Ni får sova ute hos pappa inatt för jag har ingen mat!  Oh herregud säger jag bara, när hon liksom sagt att det är lugnt att vi kan vara där så ringer hon och att vi inte kan, fan vad irriterad man blev då asså! Menmen jag sov tills idag ändå, hon fick la vara sur men tråkigt att hon ska vara det. Man känner sig ju inte så välkommen liksom! Men nu är jag hemma iallafall skönt det, men saknar Andreas något otroligt mycket, vill ha honom brevid mig inatt när jag sover. Och är så jobbigt, vi som inte kommer att ses nu på 3-4 veckor för ingen av oss har pengar sen vill jag verkligen försöka vara mera med kompisar nu, har ju inte vart med dem nu på ett tag. Så kommer säkert ha nått att göra varje dag. Just nu sitter jag inne på msn och snackar med Madelen om massa olika saker, hemliga saker hehe. Ahja, vet inte vad jag ska skriva mera nu, det blir iallafall att sitta här ett tag till, sen gå och lägga mig och ringa Andreas, kommer säkert börja gråta som vanligt och han kommer bli irriterad. Han hatar liksom när jag gråter. Han tycker att det är jobbigt att han inte kan göra något, så får försöka hålla igen! Saknar dig iaf så otroligt mycket gubben, älskar dig verkligen! Kommer alltid att göra det!

Huvudvärk-magvärk

Usch, hatar verkligen  när man har ont i kroppen speciellt när man både har så jäkla ont i huvudet och magen. Har bara lust att slänga mig ner på marken och skrika och gråta för jag mår så jäkla dåligt, hatar verkligen skiten. Och när man har ont i kroppen så börjar man tänka på massa annat skit som för än att må ännu sämre. Så just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen. Vill bara åka hem och lägga mig i min egna säng, hatar att vara borta när man mår så här. Vill bara HEM nu, men är ju fan inte lätt när man är 18 mil från sitt hem. Vad ska jag ta mig till? Orkar fan inte må dåligt, känner bara nu hur tårarna bara vill komma ur från ögonen! FAN, jag vill inte, jag vill inte må så här. Har bara lust att hänga mig. Komma bort från all skit det skulle verkligen vara så himla skönt det! Men ahja, ska la ta och gå och sova nu snart. Orkar inte vara vaken!

Testa på redig golf - oh heregud

Igår så var det en otrolig seg och tråkig dag, sen på kvällen kolla jag Andreas och Simon på Jerre Springer ( det pogrammet är så sjukt bra ) Och när det nästan var slut så kommer Roger ( Andreas & Simons far ) in och kollar vad vi gör, sen frågar han om vi ska ut och spela lite golf. Så vi gjorde det, tog ett tag innan vi kom iväg bara. Så jag, Andreas och Simon testa lite på gården. Jag och Andreas har aldrig spelat golf eller testat och jag som alltid sagt att jag hatar det. Men sen kom vi iväg och Simon som har spelat innan börja och han va riktig dukrig, bättre än vad jag trodde. Sen testa Andreas och det gick också riktigt bra för att vara första gången så det var ju roligt för honom. Och sen jag, heregud¨vilken katastrof säger jag bara. Och smarta jag gjorde så jag sträkte ryggen - aj! Sen så spela vi några håll och för Roger gick det också bra, va bara jag som knappt fick iväg bollarna. Sen så sköt vi lite så Bruttos (deras hund) fick springa och hämta lite bollar, han är verkligen helt galen i bollar! Men aha, det var faktiskt roligt att testa på lite, men det gick ju inte så bra. Menmen, jag som knappt kan spela minigolf, liksom då är det inte så lustigt att inte redig golf fick bra! Och idag ska la jag och Andreas åka in till hans syster och sova där några nätter, vi fick bara vara ute och sova hos hans far tills idag tosdag, lite synd är faktsikt skönt att vara ute här. Sen får jag se när jag kommer hem, måndag eller tisdag nästa vecka blir det nog. Så hör av mig till er som fråga om att vara med mig. Men som vanligt när jag är med Andreas så har andra tid och när jag inte har det så har ingen tid för mig. Så ska se så det blir bättre med att vara med kompisar, saknar dem!

19/7 09

Gick upp klockan 8.30 bara för att städa hela jäkla lägenheten idag för att min kusin och hans tjej skulle komma förbi och se hur vi bodde. Dem skulle ner till Nybro till Emmas föräldrar och när dem ändå åkte förbi Oskarshamn så åkte jag med dem , så att Andreas kunde träffa mig. Han tjata som fan på mig att jag skulle åka med dem ner bara för att han sakna mig så mycket. Och så snäll som jag är så åkte jag ner till honom. Hehe, skoja bara ville träffa honom också. Han sitter brevid mig nu och se ju vad jag skriver så va tvungen att driva med honom lite, hehe. Men klart att jag ville träffa honom som jag åkte ner, annars skulle jag ju vara kvar hemma. Så är i Oskarshamn just nu, vet inte redigt när jag ska hem, men nån gång nästa vecka kanske. Men nu ska jag och Andreas sova, alltså sova, hehe. Natti

Gick mycket bättre än jag trodde

Träffa M idag, och det gick faktiskt bättre än förväntat. Vi var liksom otroligt bra kompisar tills hon svek mig då. Och vi har inte träffas på över ett år, så var otroligt spännt ibörjan vill jag lova. Visste inte om jag ville gråta eller skratta innan hon kom. Och när hon kom blev jag helt spänd, visste inte hur jag skulle uppträda mig alltså. Om jag skulle vara arg, lösas som allt var som vanligt eller bara vara normal och säga hej och allt bra med dig typ. Men vi satte oss på Lindals och åt varsin smörgos och snacka bara allmäna saker. Jag trodde att det som hon gjorde skulle komma upp så vi blev sura på varandra sen skilldes som ännu mera ovänner, men så blev inte fallet vilket jag tycker är skönt. För jag verkligen kunna bli redigt sams med henne och att det ska bli som vanligt. Så jag hoppas verkligen på det bästa nu. Så aha, vi har varit nu under eftermiddagen och kvällen och bara snackat och gått runt lite och ätit lite glass. Men dagen gick otroligt bra, var verkligen roligt att träffa M, efter den långa stunden som vi vart ovänner. Sen fråga jag om vi skulle vara imorgon också, och hon kunde. Men sen kunde visst inte jag. För ska nog ner tills Oskarshamn på söndag ist för tisdag som Tobias och Emma skulle ner till Nybro och då kan jag lika gärna åka med dem. Men nu får jag se om jag ens kan följa med. Jävla Andrea som jämt säger att det är lugnt att jag kan komma och att vi skulle sova hos hans far. Men nu är la inte det 100 om det går. Blir så trött på honom ibland! Men verkligen kul att få träffat M igen, hoppas nu bara att vi bli riktig bra vänner igen!

Distansförhållande

Nu har jag och Andreas haft distansförhållande i ca 7 månader, och jag ver inte om jag orkar med det längre. Liksom kul att sova själv jämt, och inte kuna träffa ens pojkvän när man vill. Jag börjar bli så jäkla trött på det nu. Jag vill absolut inte att det ska ta slut, men sörjen inom sig att man vet att man inte kommer ses på några veckor tar kraften ur sig. Ibland vet man inte vad man ska ta sig till och man gråter sig till sömns om nätterna. Det är inte roligt längre att det ska vara så, orkar inte med det jag mår tillräckligt dåligt som det är. Men vad ska man göra? Jag kan inte flytta ner till Oskarshamn, jag har ju min skola. Och Andreas kan la knappt flytta hit, för finns ingra rediga jobb plus han skulle aldrig få hjälp av socialen. Fan vad jag hatar skiten. Orkar fan inte vänta ett år till innan man flyttar ihop med varandra. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, orkar inte ha det så här. Jag vill kuna känna mig trygg om natten när man ska sova, men det gör jag inte. Jag vill ha Andreas vid min sida och inte 17-19 mil ifrån mig! Jag orkar inte ligga vaken om nätterna och gråta längre, har gjort det tillräckligt länge! Vad ska jag ta mig till egentligen? Jag kan ju inte bara göra slut för att jag inte orkar med distansförhållandet och vill det absolut inte. Jag ÄLSKAR min Andreas nått otroligt mycket, jag skulle aldrig klara av ett liv utan honom. Jag vill leva med honom resten av mitt liv och ingen annan! Jag kan aldrig älska någon annan människa så mycket jag älskar Andreas! Vad fan ska jag ta mig till? Orkar inte mera, vill må bra för en gångs jävla skull! Vill inte leva med sörj och självmords tankar längre! JAG VILL BLI LYCKLIG! Lycklig med Andreas!

M

Igår kväll var det verkligen en jobbig kväll. Snacka med M som jag inte snackat med på otroligt längre, iallafall inte normal snack, vi har typ bara bråkat och ältat samma saker hela tiden. Men igår blev det väldigt känslosamt. Jag satt och grät hela tiden som vi snackade. Vi var riktigt tajta kompisar en gång i tidens tills hon svek mig och sen dess har jag verkligen mått ur dåligt. Och nu känns det som att det är dags att ta itur med det som hände. Så vi ska troligtvis ses på fredag och reda ut det. Undrar bara hur det kommer gå, jag är verkligen livrädd för att det ska gå så fel. Jag är bara så rädd att att bli sårad igen så det kan bli så fel. Men får hoppningsvis går det nog bra, får hoppas på det bästa. Jag känner det själv att jag inte klarar mig utan henne i livet, hon är den ändå som förstår mig. Hon kan mig från topp till tå. Men frågan är hur mycket både förändras för vi har inte setts på över ett år. Och i bådes liv har det hänt ganska mycket. Men jag hoppas verkligen att vi kan bli vänner, sen senare verkligen hitta tillbaka till henne. Jag skulle verkligen så gärna vilja uppleva Göteborg med henne igen, finns ingen annan jag redigt kan ha så roligt med där som jag har med henne. Så hoppas att jag kan få uppleve mera minnen med henne för det vill jag. Samma sak det är inte lika roligt att gå på stan längre utan henne. Men jag hoppas på det bästa nu och att både vågar träffa varandra på fredag som vi har snackat om. Jag är rädd för att jag bakar undan får jag är så rädd om att det ska bli värre. Men det tror jag nog inte. Nu får bara tiden avgöra hur det kommer bli mellan oss!

Nu var det ett tag sen

Det är la ca 2-3 veckor senast jag skrev ett inlägg. Anledningen är den att jag inte orkat, har inte vetat vad jag ska skirva plus jag har vart med Andreas och han blir typ sur när jag sitter vid datorn när vi är med varandra. Men blir la ett ganska långt nu, får se vad man ska skriva vet inte redigt vad jag ska skriva. Hur som helst jag fyllde ju 18 den 25 Juni, och det var verkligen en toppen dag. Dock fick jag gå upp så tidigt får fanns massa saker att göra sen skulle jag till stan och sminka mig. Men jag fick jätte roliga saker och fina, och jag tror inte folk är intresserade av vad jag fick så därför orkar jag inte skirva vad jag fick det kan man kolla på bdb ist (dunderflickan) . Och den 2 till 6 Juli var jag och Andreas i Göteborg och hälsa på min kusin Tobias och hans sambo och gick ¨på Liseberg och det var otroligt roligt där och jag har blivit modig. Våga kolla i hela spinrock, kanonen och balder som jag verkligen aldrig vågat förut och usch vi åkte uppswinget. Fy fan vad läskig den va, trodde jag skulle dö alltså! Okej blir inte så långt inlägg, vet fan inte vad jag ska skriva. Blev själv idag också, Andreas åkte hem till Oskarshamn idag. Men jag ska kanske ner ditt den 21 vi får se om Tobias och Emma skulle komma förbi här för dem skulle till Nybro nästa vecka och då kan jag lika gärna åka med dem ner. Men ahja, nu vet jag inte vad jag ska skriva mera.

RSS 2.0